RING OSS - 031-31 161 17

Sälja bil Mölndal

RING OSS - 031-31 161 17

Om oss

Vi hjälper kunder köpa, byta och sälja bil i Mölndal.

Välkommen till Örns Bilcenter AB - vi är din bilhandlare med passion för bilar och bilvård! Våra kunniga bilhandlare finns alltid här när du vill köpa, byta eller sälja bil i Mölndal. Vi erbjuder en enkel och trygg försäljningsmodell när du vill sälja bil i Mölndal med värdering och betalning av din begagnade bil direkt på plats. Våra aktiva bilhandlare tar hela tiden in nya bilar på vår bilanläggning, vilket gör att vi också kan hitta en bil som passar just dina önskemål och behov när du vill köpa bil.

Är det dags att köpa, byta eller sälja bil i Mölndal? Kontakta oss för en trygg och smidig bilaffär!

En pålitlig bilhandlare

Att sälja bil i Mölndal måste inte innebära att du själv annonserar ut bilen och låter okända intressenter provköra den. Vi har länge jobbat med bilförsäljning och sitter med gedigen expertis inom bilar, bilvård och hur man skall gå tillväga när man skall hitta ny eller sälja bil i Mölndal. Och visst finns det en del att tänka på för att hitta rätt i en djungel av bilmärken! Därför har vi utformat en försäljningsmodell som gör det enkelt för dig som vill sälja bil i Mölndal. Denna modell och vårt breda kontaktnät gör det också enkelt för den som vill köpa bil att välja rätt och passande bil bland ett stort utbud.

När du väljer att sälja bil i Mölndal med oss gör vi följande:

  • Vi hämtar din bil på din parkering, jobbet eller annan del av landet. 
  • Vi gör ingen inlämning på besiktningsstation.
  • Vi städar och tvättar bilen både invändigt och utvändigt.
  • Om du accepterar vårt bud efter värderingen överför vi pengarna direkt på ditt konto.

När du överlåter din bilaffär till oss kan vi dessutom nå ut till en väldigt stor kundbas i vårt kontaktnät och i våra annonserings kanaler. Genom att sälja bil i Mölndal med oss så köper du tid till annat roligt! Du slipper främst allt besvär med pappersarbete och dessutom får din betalning direkt efter att vi genomfört värderingen av din bil och du har godkänt vårt bud.

Kontakta oss när du vill köpa, byta eller sälja bil i Mölndal!